LANA DEL REY - Hungarian Fansite

HírekLana Del ReyOldalKapcsolatLogin


photo by: Neil Krug

Lana Del Rey (születési nevén Elizabeth Woolridge Grant) amerikai énekesnő és dalszövegíró, aki  különleges és egyedi stílusával robbant be a köztudatba 2012-ben Born To Die elnevezésű  albumával. Lana azóta már három másik nagylemezt is kiadott, sikere pedig továbbra is töretlen. //  Több...

Több erről...:

Koncert Turné Képek  Interjú

 
LA to the Moon Tour

Lana soronkövetkező turnéja az LA to the Moon Tour, melyen legújabb albumát, a Lust for Life-ot fogja népszerűsíteni. A turnét 2017. október 16-án jelentette be, és több előadóval is közreműködik majd. // Többet a turnéról...

DÁTUMOK

2018. január 5. - Minneapolis (US)
2018. január 7. - Denver (US)
2018. január 9. - Kansas City (US)
2018. január 11. - Chicago (US)
2018. január 13. - Boston (US)
2018. január 15. - Toronto (CA)
2018. január 17. - Detroit (US)
2018. január 19. - Newark (US)
Több dátum...

 
Instagram
@lanadelrey
 
Chat

A chatben kérhetsz cserét! Kérlek, kulturáltan fogalmazz és ne reklámozz, az oldalad tudod linkelni a nevedhez. 

 
Cserék

Cserét a chat-ben tudsz kérni, vagy a kapcsolat menüben. Bármilyen rajongói oldalt szívesen látok. A csere célja az, hogy támogassuk egymást, ennek érdekében van néhány feltételem: az oldalad aktív, naprakész legyen, ne legyen lopott tartalmad, ha szünetre mész/költözöl/megszűnik a lapod, jelezd nekem! Az egy hónapnál inaktívabb oldalak átkerülnek ide.

   

 
Az oldalról

Szerkesztő, design: Szabe
Nyitás: 2017. október 24.
Segítség: Linda, Efruse
Téma: Lana Del Rey
Források
Az oldal nem áll kapcsolatban Lana Del Rey-jel, családtagjaival vagy barátaival, ez csupán csak egy rajongói oldal! Az oldalon található cikkeket, képeket forrással tüntetem fel, a saját írásokat, fordításokat másolni TILOS!

 
Látogatók
Indulás: 2017-10-21
 
Oldal

AZ OLDAL LÉTREJÖTTE

Lana Del Rey-ért már 2012 óta rajongok, azóta folyamatosan követem a pályafutását. Az évek során rengeteg rajongói oldallal találkoztam, amelyek nem voltak túl hosszú életűek. Csak a G-portálon legalább négy lapot ismertem Lanáról, ám már egyik sem aktív. Már korábban is játszottam a gondolattal, hogy készítek az énekesnőről egy lapot, de kicsit elriasztott, hogy már van egy másik oldalam, amiről ugyan jóval kevesebb tartalom és friss van, de mégis az is rengeteg munkával jár - akkor hogy lesz időm erre? Aztán a végső lökést az adta meg, mikor csalódtam egy oldalban, amiről azt gondoltam, profibb, és nem lopja más írását. Így aztán végül belevágtam, hogy megalkossam a saját ízlésem szerint az oldalt, minél több tartalommal. Igyekszem naprakész lenni és folyamatosan formálni, bővíteni az oldal tartalmát. 

RÓLAM RÖVIDEN

A G-portálon körülbelül 2010 óta szerkesztek, az oldalaim sosem voltak hosszúéletűek. Pár évig ment ez így, azután meg is feledkeztem a G-portálról, és hosszú ideig nem volt saját oldalam. Tavaly decemberben aztán nyitottam egy oldalt a kedvenc sorozatomról, amelyről azelőtt nem volt oldal, ez a lap egyébként a Facebookon már évek óta jelen volt. Ennek már egy éve, azóta pedig van egy blogom is, amibe ha tehetem, írok, illetve folyamatosan ismerkedem a lehetőségekkel, hogy miket lehet kihozni a G-portálból. Az oldalaimat hobbiból szerkesztem, de nagyon szeretem csinálni, és ami a legjobb, hogy minden téren folyamatosan fejlődöm és rengeteget tanulok közben. 

A GALÉRIÁRÓL

Manapság nagyon sok rajongói oldalnak van galériája, ahol az adott témáról rengeteg képet találhat a látogató. Én egyelőre nem tervezek galériát nyitni az oldalnak, egyelőre nem érzem úgy, hogy szüksége van rá. Nagyon sok kép van Lanáról, mindenféle fotózások, magazinok, megjelenések, de nem gondolom, hogy szükség lenne arra, hogy ezredjére is valaki lementse és feltöltse őket egy galériába. Mind megtalálhatók az interneten, például itt. A hírekben található képeket külső forrásból fogom majd belinkelni. 

A FORRÁSOKRÓL

A képekre vagy alájuk többnyire odaírom, hogy ki által és milyen apropóból készültek. Amennyiben nem saját cikket közlök az oldalon, a forrást mindenféleképpen feltüntetem. Leggyakoribb forrásom a Lana Del Rey Wiki. A Lana Del Rey menü valamennyi tartalmát erről az oldalról gyűjtöttem össze és fordítottam le. Nagyon sok munka volt benne, és mivel a fordítás egyébként is saját, nem szeretném viszontlátni máshol. A fotók nagyrésze egyébként a Google-ról van, a dalszövegekről pedig a genius.com -ról gyűjtöttem információkat. 

A CSERÉKRŐL

Cserelehetőség természetesen van az oldalon. Annyi a feltétel csupán, hogy hetente legalább legyen egy frissítésed, amennyiben módod van rá, illetve hogy legyen igényes, tartalmas az oldalad, amelyen SAJÁT, NEM MÁSHONNAN LOPOTT tartalom van! Amennyiben egy hónapig nem frissítesz, az oldalad lekerül a cserék közül, és ideiglenesen ebben a menüben találod majd meg. Ha ismét van frissítésed az oldalon, és még szeretnéd a cserét, visszakerülsz. Ha esetleg bezárnál, törölnéd az oldalad, vagy előre tudott szünetre mész, kérlek, szólj nekem! Jelentkezni a Chatben vagy a Kapcsolat menüben lehetséges.

1 hónapja inaktív oldalak:

KAPCSOLAT

Ha kapcsolatba szeretnél velem lépni, kétféle módon teheted meg: írhatsz a chat-be vagy ide. A designcserék miatt az oldal nem mindig lesz majd elérhető.

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto