LANA DEL REY - Hungarian Fansite

HírekLana Del ReyOldalKapcsolatLogin


photo by: Neil Krug

Lana Del Rey (születési nevén Elizabeth Woolridge Grant) amerikai énekesnő és dalszövegíró, aki  különleges és egyedi stílusával robbant be a köztudatba 2012-ben Born To Die elnevezésű  albumával. Lana azóta már három másik nagylemezt is kiadott, sikere pedig továbbra is töretlen. //  Több...

Több erről...:

Koncert Turné Képek  Interjú

 
LA to the Moon Tour

Lana soronkövetkező turnéja az LA to the Moon Tour, melyen legújabb albumát, a Lust for Life-ot fogja népszerűsíteni. A turnét 2017. október 16-án jelentette be, és több előadóval is közreműködik majd. // Többet a turnéról...

DÁTUMOK

2018. január 5. - Minneapolis (US)
2018. január 7. - Denver (US)
2018. január 9. - Kansas City (US)
2018. január 11. - Chicago (US)
2018. január 13. - Boston (US)
2018. január 15. - Toronto (CA)
2018. január 17. - Detroit (US)
2018. január 19. - Newark (US)
Több dátum...

 
Instagram
@lanadelrey
 
Chat

A chatben kérhetsz cserét! Kérlek, kulturáltan fogalmazz és ne reklámozz, az oldalad tudod linkelni a nevedhez. 

 
Cserék

Cserét a chat-ben tudsz kérni, vagy a kapcsolat menüben. Bármilyen rajongói oldalt szívesen látok. A csere célja az, hogy támogassuk egymást, ennek érdekében van néhány feltételem: az oldalad aktív, naprakész legyen, ne legyen lopott tartalmad, ha szünetre mész/költözöl/megszűnik a lapod, jelezd nekem! Az egy hónapnál inaktívabb oldalak átkerülnek ide.

   

 
Az oldalról

Szerkesztő, design: Szabe
Nyitás: 2017. október 24.
Segítség: Linda, Efruse
Téma: Lana Del Rey
Források
Az oldal nem áll kapcsolatban Lana Del Rey-jel, családtagjaival vagy barátaival, ez csupán csak egy rajongói oldal! Az oldalon található cikkeket, képeket forrással tüntetem fel, a saját írásokat, fordításokat másolni TILOS!

 
Látogatók
Indulás: 2017-10-21
 
Turnék

BORN TO DIE TOUR
(2011. november 4. - 2012. szeptember 25.)
Dátumok és dallista

Lana első világméretű turnéja a Born To Die Tour volt, amely 2011. november 4-én startolt Manchester-ben, az Egyesült Királyságban, és 2012. szeptember 25-én fejeződött be szintén az Egyesült Királyságban, Londonban. Először csak kisebb helyszíneket és összesen négy dátumot jelentettek be a turnéra, ám annyira hamar elkeltek a jegyek, hogy a koncertek helyszíneit nagyobbakra cserélték és még néhány dátumot is bejelentettek. Lana első fellépésére november 4-én került sor, egy titkos koncert keretén belül, melynek helyszíne New York volt, az énekesnő pedig 'Queen of Coney Island' név alatt lépett fel. 

PARADISE TOUR
(2013. április 3. - 2014. október 18.)
Dátumok és dallista

A Paradise Tour volt Lana második turnéja. Miután kiadta a Paradise EP-t, bejelentett néhány európai dátumot, később pedig pár észak-amerikait is. A turné második fele már tartalmazott pár dalt a közelgő Ultraviolence albumról is. Az első dátum április 3. volt, és a koncert Franciaországban kapott helyet, míg az utolsó koncertre október 18-án, Hollywood-ban került sor.

ENDLESS SUMMER TOUR
(2015. május 7. - 2015. június 16.)
Dátumok és dallista

Az Endless Summer Tour-on Lana az Ultraviolence albumot népszerűsítette. A turnét 2014. december elsején jelentette be, és május 7-én, Texas államban kapott helyet az első koncert, míg az utolsó június 16-án, West Palm Beach-en, Floridában zajlott le. A turnén Courtney Love és Grimes is közreműködtek.

FESTIVAL TOUR
(2016. június 3. - 2016. november 20.)
Dátumok és dallista

A turné elnevezése bár nem hivatalos, ez volt Lana negyedik koncertturnéja, mely a Honeymoon albumot kívánta népszerűsíteni. 2016. június 3-án Lengyelországban vette kezdetét, és 2016. november 20-án zárult Mexikóban. 

LA TO THE MOON TOUR
(2018. január 5. - )
Dátumok és dallista

Az LA to the Moon Tour Minneapolis-ban startol majd 2018. január 5-én. Habár a Lust For Life kiadása után Lana tartott pár koncertet és lépett fel fesztiválokon, de ez a turné lesz a hivatalos, ahol az új albumot népszerűsíti majd. 

forrás: http://lanadelrey.wikia.com/wiki/Category:Concert_tours

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto